Contact

Don’t be a stranger

Benieuwd naar onze lessen, wie we zijn of naar de Kula Studio?
Kom langs voor een proefles of een kennismaking en we helpen je graag verder.

Stuur een berichtje naar [email protected]
of bel ons 06-47568851

Stuur ons een mail

Enlighten yourself

In andere woorden check de FAQ.

Share your heart

Heb je vragen, opmerkingen of tips – email op [email protected] of een pb via
Instagram of Facebook.

Benieuwd wat anderen vinden?

Bottelstraat 1G
6511 XA Nijmegen

Yoga Kula
5.0
Gebaseerd op 12 beoordelingen
powered by Google
Else JoostenElse Joosten
09:21 23 Dec 22
Yoga bij Michelle is inspannend en rustgevend ineen. Bovenal is het super gezond: de ontspanning zorgt voor een goede nachtrust en als je een keer niet helemaal fit binnenkomt, loop je dankzij haar les sowieso fitter naar buiten. 'An apple a day keeps the doctor away', ik vul die appel graag aan met yoga bij Michelle 🙂
Paul SpeijersPaul Speijers
20:18 25 May 22
Ik volg al vele jaren les bij Michelle en dat bevalt nog steeds heel goed. Wat ik fijn vind is dat het een vrij fysieke les is, niet zweverig, met diepgang en humor waar nodig. Aanrader!
Susan van NiftrikSusan van Niftrik
08:54 11 Apr 19
Ik volg al jaren lessen bij Michelle en zij is simpelweg gewoon goed in wat ze doet en een fijn mens met beide voeten op grond. Ze is zeer kundig en begeleidt je op subtiele maar duidelijke wijze tijdens haar yoga-lessen, die nooit hetzelfde zijn. Aanrader is ook de Critical Alignment lessen gegeven via deze school door Lucienne van Geene. Zeker voor mensen met rugklachten, maar ook in het algemeen een bijzondere en heilzame gewaarwording om op bijna meditatieve wijze te ervaren wat er in je lijf allemaal gebeurt en kan gebeuren door los te laten, zonder dat het zweverig wordt (juist heel aards en fysiek). Ook hier is de begeleiding in de lessen zeer kundig, geduldig en vriendelijk.
Susan PetersSusan Peters
21:21 11 Jan 19
Yoga Kula is een Oase van rust midden in het centrum van Nijmegen. Een fijne plek om te zijn. En voor de goede sfeer zorgt zeker ook eigenaresse en Yoga lerares Michelle. Met een kopje thee na afloop van de les, maar ook door de wijze waarop zij haar yoga lessen geeft. Een les bij Michelle is nooit hetzelfde. Er is altijd weer ruimte voor vernieuwing, variatie, verdieping en ontwikkeling. En iedereen krijgt zelf de keuze om er uit te halen wat er in zit. Michelle geeft goede uitleg bij wat zij doet, soms met humor en relativering. En dit alles maakt haar lessen bijzonder en inspirerend, en tegelijkertijd ook gewoon luchtig, leuk en gezellig. Kortom, yoga met fijne mensen en een heerlijke plek om te landen en 'thuis' te komen.
Mireille BakkerMireille Bakker
19:20 19 Jun 18
Kenmerkend voor Yoga Kula vind ik de toegankelijke sfeer, echt super! De oefeningen worden rustig uitgelegd in een fijne relaxte ruimte. Na de les krijg je altijd een kopje thee voordat je ontspannen weer naar buiten stapt. Het zijn de kleine dingen die deze yogaschool zo fijn maakt. Aanrader!
js_loader

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Yes please!